Waar kan ik gratis The Voice of Holland terugkijken?

Heb je The Voice of Holland gemist? Gebruik de app van NLZIET en kijk waar en wanneer je maar wilt op een apparaat naar keuze. Probeer 1 maand gratis en kijk direct.

Waar kan ik de Voice of Holland terugkijken?

The voice of Holland – Videoland.

Waar The Voice terugkijken?

RTL XL – The voice of Holland.

Welke zender is The Voice of Holland?

The voice of Holland is een muzikale talentenjacht op RTL 4.

Is de Voice of Holland vandaag?

De uitzending is elke vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4. De coaches in dit seizoen van The Voice of Holland zijn Anouk, Ali B, Waylon en Jan Smit. Jan Smit neemt dit seizoen de plaats over van Lil’ Kleine. De presentatie van The Voice of Holland is in handen van Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

Wie is de winnaar van de Voice of Holland 2020?

Het tiende seizoen van The voice of Holland werd in februari 2020 gewonnen door Sophia Kruithof, die werd gecoacht door Anouk. De winnaar van het negende seizoen van de zangwedstrijd was jazzzanger Dennis van Aarssen, uit het team van coach Waylon.

IT IS AMAZING:  How big is Belgium vs California?

Wie is er afgevallen bij de Voice of Holland?

In het zicht van de finale van The Voice of Holland viel het doek voor Lucas van Roekel uit Veenendaal. De zanger haalde te weinig stemmen om door te gaan naar de laatste ronde van het talentenprogramma.

Kun je The Voice vooruit kijken?

Kan ik The Voice Kids vooruitkijken? Ja, elke week kun je een aflevering van The Voice Kids vooruitkijken! Ideaal als je wilt bingen.

Wie is de winnaar van de Voice of Holland 2016?

2016: Maan de Steenwinkel

Natuurlijk staat ze ook nog steeds op het podium met haar eigen clubtours en bij de Vrienden van Amstel Live. Ze scoort hit na hit met haar mooie liedjes.

Welke zender The Voice?

The voice of Holland – RTL 4.

Wie moet The Voice of Holland verlaten?

Jan Smit (35) keert volgend seizoen niet terug als coach in ‘The voice of Holland’. De Volendamse zanger wil, met het oog op het aankomende jubileumjaar, zijn agenda anders inplannen. Dat laat hij weten aan RTL Boulevard.