Quick Answer: Welke coach verlaat de Voice of Holland?

Jan Smit (35) keert volgend seizoen niet terug als coach in ‘The voice of Holland’. De Volendamse zanger wil, met het oog op het aankomende jubileumjaar, zijn agenda anders inplannen. Dat laat hij weten aan RTL Boulevard.

Wie stopt met de Voice of Holland?

RTL-baas Peter van der Vorst vindt het ‘heel jammer’ dat Jan stopt. ,,Met zijn muzikale achtergrond was hij een zeer waardevolle toevoeging aan het team van coaches dat er al zat”, laat hij weten.

Wie stopt er bij de Voice?

Anouk stopt met The Voice of Holland | Foto | AD.nl.

Welke coach stopt?

Marco Borsato stopt definitief als coach bij The Voice | Foto | AD.nl.

Waarom stopt Jan Smit met de Voice of Holland?

Jan maakte zondag bekend dat hij na een jaar zijn stoel in het programma afstaat. Vanwege zijn naderende jubileumjaar wil hij zijn tijd anders gaan indelen en meer tijd vrijmaken voor nieuwe muziek en zichzelf.

Wie zitten er in de Voice?

Presentatie en voice-over

Presentator Seizoen
1 6
Chantal Janzen
Winston Gerschtanowitz backstage “Live”
Jamai Loman backstage “Live”

Wie volgt Jan Smit op bij de Voice of Holland?

Glennis Grace wordt de nieuwe coach van The voice of Holland, meldt RTL vrijdag. De zangeres is de opvolger van Jan Smit, die zijn rode stoel half juni afstond. Grace, die in het twaalfde seizoen plaatsneemt naast medecoaches Anouk, Ali B en Waylon, is enorm vereerd dat ze gevraagd is.

IT IS AMAZING:  Your question: Did Luxembourg have a civil war?

Waar is Anouk bij de Voice?

Anouk is weer ‘terug’ bij The Voice of Holland. De zangeres was een tijd door een beelscherm te zien ivm de coronamaatregelen. Nu is Anouk terug in haar stoel! Dit is te zien in de onderstaande video met Ali B.

Waarom stopt Jan Smit?

Een avontuur dat ik niet snel zal vergeten!” Jan wil zijn tijd anders gaan besteden: “Met het oog op het komende jaar, mijn 25 jarig jubileumjaar, wil ik mijn agenda anders inplannen. Meer tijd voor eigen muziek en vooral, voor mijzelf. Ali, Anouk, Waylon, Chantal en Martijn, bedankt!

Wie zijn de juryleden van de Voice 2021?

Ze neemt het stokje over van Jan Smit (35), die in juni bekendmaakte te zullen stoppen als coach. Dat betekent dat Ali B, Waylon en Anouk er binnenkort een nieuwe collega bij hebben. Het zal voor Glennis de eerste keer zijn dat ze als coach van start gaat in de muzikale wedstrijd.