You asked: Wat verdient een voice of Holland coach?

Niet gek, want Ali B weet een flinke zakcent binnen te halen met het programma. Naar eigen zeggen krijgt hij 500.000 euro bijgeschreven door Talpa en John de Mol. Een bedrag waar hij zich absoluut niet voor hoeft te schamen, want een half miljoen voor een seizoen is lekker verdienen.

Hoeveel verdien je als coach van de Voice?

Ali B verklapt in zijn splinternieuwe nummer Buitenbeentje het bedrag dat John de Mol hem betaalt om coach te zijn bij The Voice of Holland. Het salaris van de rapper is niet mis, hij krijgt naar eigen zeggen 500.000 euro op zijn bankrekening bijgeschreven.

Wat verdient Roel van Velzen aan de Voice?

In de laatste Quote 500 staat hij op onze BN’er lijst voor €6 miljoen genoteerd.

Waar zijn de opnames van The Voice of Holland?

Producent Talpa heeft voor het achtste seizoen van The voice of Holland opnieuw voor de industriële locatie SugarCity gekozen! Gedurende zes opnamendagen zijn de afleveringen van The Battles en The Knockouts gefilmd. De kandidaten strijden in The Battles van The voice of Holland voor een plek in de live shows.

IT IS AMAZING:  How fast does a Malinois run?

Hoeveel geld heeft John de Mol verdiend aan The Voice?

De Mol verkocht zes jaar geleden zijn productiehuis, bekend van onder andere de zangwedstrijd The Voice, aan ITV en kreeg daar toen 500 miljoen euro voor. De afspraak was dat hij nog eens 600 miljoen euro kon verdienen in drie termijnen, afhankelijk van de resultaten en van zijn betrokkenheid bij het bedrijf.

Wat is het vermogen van Jan Smit?

Zo konden we hem zien in verschillende reclames, verhuurt hij huizen, heeft hij een functie in het bestuur van FC Volendam en zien we hem regelmatig op televisie. Zijn vermogen wordt momenteel dan ook geschat op een waanzinnig bedrag van maar liefst 13 miljoen euro.

Is Roel van Velzen getrouwd?

Roel van Velzen heeft sinds vorig jaar een nieuwe vriendin. Hij heeft de liefde gevonden bij musical director Basja Chanowski. Een prachtig stel!

Waar zijn de opnames van de Voice Kids?

The Voice Kids (Nederland)

The Voice Kids
Genre Talentenjacht
Taal Nederlands
Locatie Studio 1, Aalsmeer (seizoen 1) Studio 24, Hilversum (seizoen 2-heden)
Gerelateerde series The voice of Holland The Voice Senior

Is de Voice of Holland vandaag?

De uitzending is elke vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4. De coaches in dit seizoen van The Voice of Holland zijn Anouk, Ali B, Waylon en Jan Smit. Jan Smit neemt dit seizoen de plaats over van Lil’ Kleine. De presentatie van The Voice of Holland is in handen van Chantal Janzen en Martijn Krabbé.

Wat wint de winnaar van The Voice of Holland?

Het is bekend: Dani van 21 heeft The Voice of Holland gewonnen. Hij wint een platencontract, 50.000 euro en een nieuwe auto. De avond begon met vier finalisten.

IT IS AMAZING:  Question: What happens if you drive without a license Netherlands?

Welke coach verlaat de Voice?

Jan Smit keert niet terug als coach in The voice of Holland, werd zondagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Wie de zanger gaat vervangen is nog niet duidelijk. “Met het oog op het komende jaar, mijn 25-jarig jubileumjaar, wil ik mijn agenda anders inplannen.

Welke zender de Voice?

The voice of Holland is een muzikale talentenjacht op RTL 4.